Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست البرز گفت: شهرداری کرج تعهدات خود را بر اساس قانون مدیریت پسماند و برنامه پنجم توسعه انجام نداده است و طرح هایی که همسو با محیط زیست بود تعطیل شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست البرز درباره شکایت این دستگاه از سازمان پسماند شهرداری کرج به خبرنگار تیتر1، گفت: شکایت به دلیل عدم اجرای تعهدات شهرداری کرج بوده است چرا که باید تعهدات خود را بر اساس قانون مدیریت پسماند و برنامه پنجم توسعه انجام می دادند اما اجرایی نشده است و طرح هایی که همسو با محیط زیست بود به نوعی تعطیل شد و فعالیت هایی را آغاز کرده اند که مجوز و تاییده لازم را از محیط زیست نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فردین حکیمی به پیگیری های متعددی در کارگروه پسماند اشاره کرد و افزود: از مکاتبات انجام شده نتیجه ای نگرفتیم و بر اساس آن موضوع به مرجع قضایی استان البرز منعکس و چند مرحله دادگاه برگزار شد و هم چنان در حال پیگیری بوده و پرونده آن مختومه نشده است.
 
وی با اشاره به اینکه در دو سه ماه حضور در البرز جلسات متعددی با سازمان مدیریت پسماند برگزار شده و با توجه به تغییر مدیریت پسماند مجموعه آنها تمایل به انجام کار دارند اظهار داشت: جلساتی کارشناسی و مدیریتی اخیرا درباره طرح جامع مدیریت پسماند شهر کرج برگزار شد چرا که قبلا طرح جامع با عنوان شهرستان کرج اجرا شده بود و با ایرادات و نواقصی همراه بود و ما آنها را اعلام کردیم اما جدیدا در نظر دارند با توجه به اینکه طرح جامع مرتبط با شهرداری کرج است در قالب شهر کرج انجام و پس از مطالعات به ما اعلام شود تا نواقص برطرف شود. 

حکیمی تصریح کرد: مجموعه پسماند اعلام آمادگی کرده است که اگر تامین اعتبار استانی انجام شود می توانند طرح جامع مدیریت پسماند شهر کرج را استانی و یا شهرستانی انجام دهد اما طرح جامع به عنوان نقشه راه بوده و بر اساس آن باید اقدامات انجام می شود چرا که در حال حاضر دفن کامل زباله در مرکز حلقه دره انجام می شود. 

وی گفت: بر اساس برنامه پنجم تعهدات بر این بود که مسئله دفن کاملا تعطیل شده و از روش های نوین استفاده شود و تفکیک زباله از مبدا صورت گیرد که متاسفانه این مسئله محقق نشده است و البته ما به مشکلات داخلی شهرداری کرج نمی پردازیم اما وظیفه ای که بر عهده دارند را باید اجرایی کنند. 

حکیمی با اشاره به اینکه جلساتی در کمیته محیط زیست شورای شهر کرج تشکیل شد و مصوباتی داشت و موضوع  آن به شورا و شهرداری کرج باز می گردد افزود: درخواست جلسه کارگروه پسماند در استانداری را کرده ایم اما هنوز کارگروه تشکیل نشده است درحالیکه باید در این کارگروه قدم های محکم تری برداشت. 

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات پسماند کرج اختلافات با اراضی اختلافی فرودگاه پیام بوده و این مسئله به مجموعه استانداری مرتبط می شود که چه تصمیماتی بگیرند مبنی بر اینکه آیا می توانند روند فعلی را ادامه دهند چرا که بحث واگذاری یک زمین 100 هکتاری برای انجام ادامه روند فعالیت پسماند پیگیری شده و این زمین در محدوده منطقه قشلاق طلایی قرار دارد.
  
حکیمی با تاکید بر لزوم حل اختلافات اظهار داشت: تا زمانی که ظرفیت حلقه دره و زمان استفاده از آن مشخص نشود طرح برنامه برای این منطقه ممکن نیست و البته در مدیریت گذشته نیز طرح هایی آغاز به کار کرد که از جمله می توان به طرح تصفیه شیرابه مرکز دفن اشاره کرد که تاییده محیط زیست را نداشت و متوقف شده است. 

وی با تاکید بر اینکه دستگاه پردازش زباله و تولید کمپوست مسکوت است تصریح کرد: بخش پیرولیز در سنوات گذشته معدود فعالیت هایی داشت اما به دلیل مشکلات در حوزه پسماند و پیمانکارها تقریبا تعطیل شده است ضمن اینکه طرح ها نیز استاندارد لازم محیط زیست را نداشته اند و کمپوستی که تولید می شد مورد رغبت واقع نشده و استاندارد نبوده است تا متقاضیان از آن خریداری کرده و در بخش کشاورزی استفاده کنند. 

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست البرز در خاتمه با اشاره به اینکه مشکلات پسماند استان البرز و شهرستان کرج زیاد است و باید دست در دست هم دهیم تا این معضل مرتفع شود خاطر نشان داشت:  قطعا با دیدگاه استاندار البرز، به این بحث ورود پیدا خواهند کرد چرا که مشکلات در کوتاه مدت به هیچ وجه جواب نخواهد داد و باید شهرداری، شورای شهر و ... به شعارها و وعده های خود عمل کنند و این مهم به تامین اعتبارات در شورای شهر و شهرداری باز می گردد تا با برنامه ریزی مشکلات پسماند شهرستان کرج حل شود.  





انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد