Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند روز پیش در یک نظرخواهی از شما خواستیم نظرتان را درباره قرنطینه کامل و اینکه آیا تعطیلی می‌تواند راه حل مقابله با موج پنجم باشد، با ما در میان بگذارید. در زیر بعضی از این نظرات را می‌خوانید.

کاربری به نام محمدرضا نوشته است: «تعطیلی و قرنطینه به معنی واقعی کلمه واقعا تاثیر داره؛ نه تعطیلی که نصف رعایت کنن نصف بیخیال باشن؛ تعطیلی و قرنطینه کامل باید ضمانت اجرایی داشته باشه و کسی نتونه سرپیچی کنه و از همه مهمتر برای همه یکسان باشه ؛ همه تعطیل باشن ؛ همه .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..»

آرین اما معتقد است قرنطینه یک برنامه تکمیلی هست و به تنهایی راهکار نیست؛ «شما دو هفته تعطیل میکنی بعد از دو هفته همچنان میبینی مردم ماسک نمیزنن،خب بلافاصله آلودگی گسترش پیدا میکنه،و همیشه هم این بعضی ها که درصد بالایی از جمعیت کشورمون رو تشکیل میده ناله میکنن که حکومت چرا اینکارو نمیکنه چرا اونکارو نمیکنه و آقا تا کی ماسک بزنیم چرا واکسینه نمیکنن، برادر جان تو خودت با رعایت نکردن با جون ما ملت داری بازی میکنی، تازه اگه واکسن هم زده باشی باز هم باید ماسک بزنی،فقط هم تو نیستی،همه جای دنیا هم بری همینه، چینی ها بدون واکسن کرونا رو تقریبا ظرف دو ماه از شروعش به صفر رسونده بودن، تا قوانین سختگیرانه و شدید علیه کسانی که ماسک نمیزنن اعمال نشه وضع همینه.»

کاربر دیگری هم در این باره نوشته است: «اگر با معنی لاک داون آشنا باشید باید بگم تنها راه موقتش قبل از تکمیل واکسیناسیون لاک داون کامل هست و بس. نه تعطیلی های موقت الکی که فقط ادارات دولتی تعطیل باشن. خصوصی ها سر کار، مغازه ها یواشکی باز.»

حسنعلی تغییر نگاه مردم را مهمتر از قرنطینه می داند؛ «شرط موفقیت شرایط اسف بار فعلی فقط تغییر نگاه مردم ایران از فرهنگ بیخیالی است چون هرچه می کشیم از بی تفاوتی مردم و گروههای مختلف نسبت به خطرات کروناست پس کمک کنید تا نگاه عوض شود.»

سهیلا هم با قرنطینه موافق است: «تعطیلی واقعی اگر هم راه حل قطعی نباشه ولی حداقل تا حدی فشار روی کادر درمان را کاهش میده؛ ولی به شرطی که واقعا تعطیل بشه. نه اینکه ادارت دولتی تعطیل و خصوصیها و مغازه ها و سفرها براه باشه.الان تعطیل هم میشه هیچ نظارتی نیست و همه جا بازه و کرونای دلتا هم سرایت وحشتناکی داره. با این سرعت واکسیناسیون اگه تعطیل نکنیم شک نکنید به رقم ۱۰۰۰ فوتی هم می رسیم. پس به نظر میرسه تعطیلی یک یا دو هفته ای یک ضرورت گریزناپذیره برای کم کردن شیب ابتلا و فوتی و کاهش فشار بر کادر درمان و البته مرگ و میر کمتر.مردم وقتی میبینن دولت هیچ نظارتی نداره و بفکرشون نیست اونها هم بیخیال میشن.»

۲۳۵۲۳۵

کد خبر 1545200

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۹۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران

آفتاب‌‌نیوز :

درکنار اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور، اتاق اصناف ایران به نمایندگی از اصناف کشور به نقد تصویب لایحه «اضافه شدن تعطیلات پنجشنبه به تعطیلات آخر» در کمیسیون اجتماعی مجلس شد. این لایحه را اواخر سال گذشته دولت تقدیم مجلس کرد و در نهایت نمایندگان کمیسیون اجتماعی آن را تصویب کردند. البته آن‌ها به دنبال رایزی بخش خصوصی کشور تاکنون رای قبلی خود را پس گرفتند. اما فعالان اقتصادی بخش خصوصی نگران تصویب این لایحه در صحن علنی مجلس هستند.

برهمین اساس مجتبی صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران نیز در جدیدترین اظهارنظر درباره موضوع تعطیل کردن روز‌های پنجشنبه گفت: این موضوع آن هم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» نامگذاری شده، یک تناقض آشکار و یک «خودتحریمی» بزرگ محسوب می‌شود.

او افزود: اتخاذ برخی تصمیمات فاقد کارشناسی‌های لازم و اخذ نظر از فعالان حوزه‌های مرتبط، هزینه‌ها و خسارات فراوانی درپی خواهد داشت؛ به طوریکه جامعه باید سالیان سال تاوان آن تصمیم نادرست را بدهد. باتوجه به نیاز اصناف به مراودات لحظه به لحظه با دنیا، موضوع تعطیل کردن روز‌های پنجشنبه که به موضوع داغ این روز‌ها تبدیل شده، از این دست تصمیمات خسارت‌بار برای جامعه خواهد بود.

رئیس اتاق اصناف یادآور شد: بیش از ۹۵ درصد در از حدود ۲۰۰ کشوری که در سازمان ملل متحد ثبت شده‌اند، خود را با تعطیلات میلادی منطبق کرده‌اند. اگر تصمیم «تعطیلی پنجشنبه‌ها» اجرایی شود، با توجه به تعطیلی ۲ روزه پنجشنبه و جمعه در کشور ما و تفاوت آن با ۲ روز تعطیلات در کشور‌های دیگر، یک فاصله ۴ روزه در هفته ایجاد خواهد شد.

صفایی ادامه داد: ما در حال حاضر نیز در حوزه اقتصاد منطقه‌ای با چالش‌ها و مشکلات مختلفی مواجه هستیم و کشور‌هایی مانند ترکیه که خود را با تقویم جهانی منطبق کرده‌اند، درحال گرفتن سهم بازار ما در منطقه هستند. اتخاذ چنین تصمیماتی آن هم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» نامگذاری شده، یک تناقض آشکار و یک «خودتحریمی» بزرگ محسوب می‌شود؛ بنابراین باپیشنهاد اتاق اصناف ایران، این است که به جای روز «پنجشنبه»، روز «شنبه» تعطیل شود.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه
  • حمله روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • ‏‬زورآزمایی «شنبه» و «پنجشنبه» بر سر تعطیلی