Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از چند روز گمانه‌زنی، بالأخره صدا و سیما ترجیح داد تعطیلی دو شبکه تلویزیونی «شما» و «ایران‌کالا» را با انتشار تیزری، رسماً اعلام کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایران اکونومیست، چند روزی بود از ساختمان شیشه‌ای خبر می‌رسید در راستایِ چابک‌سازی، چند شبکه تلویزیونی تعطیل خواهند شد. دو شبکه‌ای که بیشتر از همه مطرح شدند، شبکه‌های «شما» و «ایران‌کالا» بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای آمده بود این شبکه‌ها به دلیل کمبودِ شدید مخاطب تعطیل و حذف می‌شوند. همچنین نامِ شبکه‌های سلامت و تماشا هم مطرح شد. اما هیچ‌کدام از مسئولان صدا و سیما رسماً این موضوع را نه تأیید و نه تکذیب نکردند تا اینکه ترجیح دادند در قالبِ تیزری این موضوع را رسماً اعلام کنند. 

براساس این تیزر که از شبکه‌های مختلف تلویزیونی در حال پخش است، برنامه‌های این دو شبکه از پنجم مردادماه به شبکه‌های پرمخاطب سیما منتقل خواهند شد.

در این تیزر آمده شده است: به اطلاع مخاطبان ارجمند رسانه ملی می‌رساند به منظور بیشتر دیده شدن برنامه‌های شاخص شبکه‌های «ایران کالا» و «شما» و برای ارائه وسیع‌تر زیبایی‌های گستره پهناور کشورمان و معرفی بیش از پیش ظرفیت‌های اقتصادی اجتماعی گردشگری آن‌ها و نیز بازنمایی گسترده‌تر تولیدات ملی، فعالیت‌های اقتصادی و مالی کشور، این برنامه‌ها از پنجم مرداد ماه به شبکه‌های پربیننده سیما منتقل می‌شوند تا با هم‌افزایی و استفاده بهینه از منابع رسانه ملی شاهد تقویت و ارتقای این برنامه‌ها باشیم.

 

 

نکته مهم این اطلاعیه این است که در آن تأکید شده است: با اتمام فعالیت‌های شبکه‌های ایران‌کالا و شما از پنجم مردادماه رسانه ملی در بازآرایی شبکه‌ها بر اساس نظر مخاطبان و نیز صرفه‌جویی در امکانات خود گام دیگری را به سوی تحول بر می‌دارد.

باید دید در ادامه این تحول، «سیما» کوچکتر خواهد شد؛ حذف سراغِ شبکه‌هایی همچون «تماشا» و «سلامت» که مطرح‌اند خواهد رفت؟

البته پیش از این در دوره‌های قبل هم موضوع تعدیل و حذف شبکه‌های کم‌مخاطب و هم‌افزایی و ادغام آنها با شبکه‌های پرمخاطب‌تر مطرح بود و حالا در دوران پیمان جبلی رئیس صداوسیما این اتفاق افتاد. 

همان‌طور که در این تیزر آمده که برای بیشتر دیده شدنِ ظرفیت‌های اقتصادی که شبکه ایران‌کالا برخی از تولیدکنندگان کارگاه‌های کوچک و کالاهای داخلی را معرفی می‌کرد این اتفاق در آگهی‌های بازرگانی و برنامه‌های اقتصادی دیگر شبکه‌ها خواهد افتاد و همچنین در بحثِ معرفی ایران و جاذبه‌هایش که شبکه شما مدت‌ها این کار را به انحاء مختلفی در دستور کار داشت این مأموریت در شبکه‌های دیگر خصوصاً شبکه پنج سیما خودش را نشان خواهد داد یا خیر؟

همچنین به نظر می‌رسد با تعطیلی این شبکه‌ها و افزایش ظرفیت فرستنده، شبکه ورزش2 که بصورت اینترنتی درحال پخش است به فرستنده اول یا دوم سراسر کشور اضافه شود. 

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران کالا برنامه ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد

به گزارش تابناک، قدس نوشت: علی صدری‌نیا، کارگردان «بی‌واسطه» گفت: در فصل دوم سراغ موضوعاتی رفتیم که مردم امکان حضور در آن فضاها را ندارند؛ مثلاً در قسمت اول به کارخانه اسلحه‌سازی پارچین رفتیم که یک مجموعه نظامی با حساسیت‌های بالای امنیتی است یا قسمتی دیگر سراغ رئیس سازمان انرژی اتمی رفتیم. وارد فضاهایی مثل رآکتورها و خط تولید رادیوداروها شدیم.

سراغ برخی معضلات و مشکلات اجتماعی رفتیم که روایت‌های کمتر دیده‌شده‌ای در قاب تلویزیون داشتند؛ مثلاً به بعضی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان و یا حاشیه شهر تهران رفتیم.

رسانه ملی باید برندهای ماندگار در برنامه‌سازی سیاسی داشته باشد و این برندها، مقطعی نباشند. اگر قرار است روی افکار عمومی اثرگذار باشد باید تحملش را بالا ببرد تا بتواند برندهایی از برنامه‌های تلویزیونی سیاسی جدی را خلق کند.

مثلاً مسئله حجاب در مقطعی حساسیت بیشتری دارد و در یک بازه زمانی کوتاه، برنامه‌های گفت‌وگو محور با رویکردی باز در این باره روی آنتن می‌رود اما بعد تعطیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • «امتحان نهایی» از قاب شبکه دو سیما
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه افق
  • «بازی اختاپوس» از شبکه افق پخش می‌شود
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • مرحله نهایی کشتی فرنگی جام تختی از شبکه ۳
  • برنامه روز پنجم مسابقات تیراندازی
  • برنامه روز پنجم مسابقات/ ۲ تیرانداز در خط آتش